Články

Každodenní inspirace pro krásné bydlení

Představte si místo, kde každý den najdete novou inspiraci pro své bydlení. Místo, kde si můžete udělat radost krásnými bytovými doplňky, které jsou jiné než standardní nabídka v českých obchodech. Máme pro vás dobrou zprávu: Takové místo už existuje – najdete ho na adrese www.bonami.cz.

Bonami.cz každý den představuje originální kolekce designérů a značek z oblasti nábytku a bytových doplňků. Představené produkty je současně možné po omezenou dobu koupit online za zvýhodněnou cenu. Cílem je oslovit zákazníky, kteří se chtějí obklopit pěknými a současně funkčními věcmi, ale aktuální nabídka českých prodejců je neuspokojuje. Pro designéry je Bonami šancí  ukázat své originální výrobky lidem toužícím po nápaditém a kvalitním bydlení.

 Sofa_Karup Hemmesphere_Lightning Opinel_noze

1) Sofa Karup, 9199 Kč 2) Stínidlo Hemmesphere Lighting, 2790 Kč 3) Nože Opinel, od 169 Kč

„Čeští zákazníci mají dnes poměrně omezené možnosti, jak sehnat pěkné věci pro svůj byt či dům. Chtěli bychom na Bonami.cz vytvořit místo, kam si budou moci chodit pro každodenní dávku inspirace. Bonami má nyní přes 30.000 členů, což je pro nás velká motivace hledat pro ně jen ty nejzajímavější a nejkrásnější věci,“ komentuje start nového projektu jeho zakladatel Václav Štrupl.

 

One Comment

  1. Nejlépe byt sladí designer a pokud se do toho pustí někdo sám jsou lepší méně výrazné barvy + pár výraznějších doplňků … tím se nikdy nic nezkazí. Samozřejmě základem musí být funkční případně zrekonstruovaný byt.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..